Játékmúzeum TV 1.rész
2016. november 13. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 1.rész

title.jpg

Régóta érleltem már a gondolatot és többször is megkaptam már kérdésként, hogy miért nincsenek videók az oldalon, amelyekben a játékokat mutatom be.
Örömmel jelentem, hogy ezennel elindul a Játékmúzeum TV, ahol minden héten valamelyik játékot mutatom majd be nektek közelebbről.

Előre elnézést kérek a videóért, de még soha nem csináltam ilyet.
Ígérem lesz ez még jobb is. Az első részben néhány kérdést igyekszem megválaszolni, ami felmerülhetett már bennetek és kicsit mesélek a csatornáról is.
A hang biztosan sokat javul majd a játékok bemutatásánál, de addig ezzel kell beérnetek :)

Kritikákat, észrevételeket és tanácsokat ide írhatjátok hozzászólásba. Ígérem nem sértődök meg :)

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8111958875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2016.11.16. 08:57:59

Örülök, én is kommenteltem már korábban, hogy néhány érdekesebb játék működését videó nélkül alig tudjuk elképzelni.
Én azt szeretném javasolni (nem aktív bloggerként és főleg nem videobloggerként, inkább olvasóként), hogy ne izguld túl, ne tervezd túl a videózást. Nem kell feltétlenül showműsort készíteni, ha egy játékról úgy gondolod hogy egy egyperces videót mutatnál meg mindössze, amiben megmutatod elölről-hátulról, aztán játszol vele egy kicsit, akkor csináld ezt. Ha nincs mit mondani róla, tegyél az elejére egy címfeliratot hogy X játék (gyártó, évszám, adatok), aztán akár kommentár nélkül mutasd meg. Vannak bloggerek (nem divat- meg gasztro- hanem igazi felnőtt emberek nonprofit a saját érdeklődésükről), akik csak feliratozzák a videóikat és azzal sincs semmi baj. Természetesen ha szeretnél róla sokat mesélni, azt is meg fogjuk nézni, de nehogy azért menjen el a kedved a videózástól, mert hetekig tervezed, hogy mit kell mondani és külön fodrászhoz is elmész, hogy tökéletes legyen és havonta átrendezed a lakást hogy ne látsszon bele a függöny sarka, holott nem ezekért fogják szeretni az emberek. Én szívesen néznék rövid bemutatókat egy-egy játékról inkább gyakrabban, mondjuk hetente, de érdekes lehet egy-egy hosszabb videó is mondjuk egy gyártó hasonló játékait körbejárva.

ToyaHSW 2016.11.21. 20:32:01

Köszönöm az észrevételeket. Ebben is bele kell jönni szerintem. Majd biztosan lesz olyan, amikor már nem zavar, hogy beszélnem kell egy kamerába, de az még nem most lesz.
Show valószínűleg soha nem lesz belőle, de bemutatni minden játékot szeretnék. Ehhez persze sok idő kell.
Nem tervezem hetekig szerencsére, így úgy tűnik a heti egy részt lehet tartani jelenleg, de biztosan lesz majd olyan időszak amikor ez nem megy majd.

Várom a további észrevételeidet és kritikáidat.
süti beállítások módosítása