Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.45.hét
2016. november 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.45.hét

A héten másképp alakultak a dolgok mint gondoltam, de ez nem változtat azon, hogy a megszokott Heti TOP5 régi játékos bejegyzést megkapjátok vasárnap.
A háttérben közben más újdonságon is dolgozom a bloggal kapcsolatban, ami remélem népszerű lesz majd a bemutatkozást követően a látogatók körében.

De addig jöjjenek a héten talált érdekes és olcsó játékok.

dcd8_1_big.jpg

Universe Friction Rocket - Személy szerint imádom a régi kínai lemezjátékokat. Ezért is öröm számomra, amikor egy-egy szebb darabot a figyelmetekbe ajánlhatok.
Ezúttal egy remek festéssel és eredeti doboztal rendelkező rakétát tudok nektek megvételre ajánlani, ami a jelenlegi 401 Ft-os áránál sokkal többet ér.

8fd8_1_big.jpg

KODY számolójáték - Erről a játékról már olvashattatok egy hosszabb bemutatót, mivel a gyűjteményben is található belőle egy példány Cságoly Tamásnak köszönhetően.
Az eredeti dobozos oktatási céllal kiadott 70-es évekből származó játékhoz most szerencsés esetben egy 1000 Ft-os licittel juthattok hozzá.

88d8_2_big.jpg

Roller - Az én gyerekkoromban minden óvodában volt legalább egy ilyen roller, amin bajtársiasan megosztoztunk a haverokkal.
Az eladásra kínált darab egy kicsit kopott, egy kicsit rozsdás, de nem menthetetlen. Az ára ennek megfelelően jelenleg 1499 Ft.

add8_1_big.jpg

Játékcsomag - Ilyen olcsón ennyi érdekességhez ritkán juthattok hozzá. A csomagban megtalálható kakukktojásként egy szájharmonika, de egy valóban régi 15-ös játék és egy aprócska sakk készlet miatt mindenképpen érdemes a licitre a csomag.
A játékok és a hangszer 1100 Ft-ért elhozható.

ded8_4_big.jpg

Minimatik szorzójáték - A Dubena cég 1978-ban adta ki az oktatási célokra is kiválóan alkalmas Minimatik játékot. Egy régebbi ajánlóban már szerepelt a játék, de most egy eredeti dobozos változattal gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket potom 1400 Ft-ért.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4011935529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása