Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.43.hét
2016. október 23. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.43.hét

Ünneptől függetlenül természetesen az élet nem áll meg az oldalon, így a mai napon a szokásos Heti TOP5 régi játék rovatot olvashatjátok, amelyben ezúttal is igyekeztem néhány jó áron megvásárolható ritkaságot összegyűjteni nektek.
Vágjunk is rögtön a közepébe!

retro_tv_jatek_62440589143778.jpg

Szovjet TV játék - Igen, amikor mi a Videoton TV játékokkal múlattuk az időt a szovjet kispajtások is megkapták a saját fejlesztésű klónjukat.
Természetesen ehhez nem kellett más mint egy másolt IC és egy kicsit egyedi kialakítás. Most egy ilyen TV játékot vásárolhattok meg 12.000 Ft-os áron.

retro_tv_jatek_39882605317970.jpg

Videoton Sportron - Ezt a játékot már bemutattam nektek az oldalon, sőt a felépítéséről és a változatairól is olvashattatok a bejegyzésben.
A Sportron a Videoton TV játék nyugatra gyártott változata, aminek egy kiváló állapotban megmaradt példányát vásárolhatjátok meg 5000 Ft-os áron.

5803781e19a9b-lemezjatek-pisztoly-jatek-puska.jpg

Szovjet lemezpisztoly - Aki a 70-es években volt gyerek az egészen biztosan ismeri ezt a pisztolyt. A játszótereken gyakran rohangáltunk ilyen fegyverekkel és harcoltunk egymás ellen.
A most figyelmetekbe ajánlott példány egészen jó állapotban maradt meg, de sajnos a tűzköves része nem működik. Ennek megfelelően az ára is csak 2500 Ft.

5809bcf99e3b0-rigi-sikabin-makett.jpg

RIGI Síkabin - Ebből a játékból a szocializmusban viszonylag kevés példány jutott be az országba. A síkabinnal kiépített kötélpályán szállhattunk fel embereket a képzeletbeli hegyoldalra.
A most figyelmetekbe ajánlott darab kiváló állapotban maradt meg. Sajnos nem DUO változat, ennek ellenére a 4500 Ft-os ár nagyon jutányosnak mondható.

580ca0af98b11-antik-jatek-babakocsi.jpg

Antik játék babakocsi - Az 50-es, de inkább a 60-as évekből származik ez a klasszikus formájú babakocsi, ami minden kislány álma volt.
A kidolgozás különleges, a kerekek érdekes és az állapot is a korának megfelelő. Az ár 12.000 Ft, ami szerintem elfogadható egy ilyen korú és állapotú játékért.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8011832717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása