Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.41.hét
2016. október 09. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.41.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott régi játék ajánló rovat, amelyben jó áron megvásárolható régi játékokat ajánlok a figyelmetekbe.
Igyekeztem ezúttal is ritkaságokat és olcsón megszerezhető különlegességeket összegyűjteni nektek.

9ac8_7_big.jpg

Szovjet asztali foci - Bár az eladó az 50-es évekre datálja a játék keletkezését, szerintem sokkal inkább a 70-es és 80-as évek szovjet focis lemezjátékáról van szó.
A kapu mögött található karok segítségével voltak mozgathatóak a játékosok és a kapusok.
Igazi korrajz, ami szerencsére kiváló állapotban maradt meg. Eredeti dobozban, szemre és leírás alapján is működőképes állapotban lehet a gyűjteményetek része.

dbc8_2_big.jpg

ASS Rennwagen 1972 kártya - Természetesen ezúttal sem maradhat el az autóskártya a kínálatból. Ezúttal egy 1972-es német csomagot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami hiánytalanul vár benneteket.
Az ár több mint baráti, hiszen olyan 20-25 eurós áron mennek a hasonló csomagok az Ebayen.

 d8c8_1_biga.jpg

Lemezárugyár Lendkerekes Taxi - Erről a játékról már egy hosszabb bemutatót olvashattatok az oldalon, így a hazai játékokat gyűjtők számára semmi újdonságot nem tudok mondani róla.
Az egyik utolsó szériáról van szó, amit most nagyon kedvező áron vásárolhattok meg.

54c8_1_big.jpg

Monitor mágneses űrverseny - Ismét egy hazai játék, amit a Farkas Bertalan féle Interkozmosz keretén belül lebonyolított űrutazás hívott életre.
A Monitor mágneses űrverseny egy igazi társasjáték, ami mind a mai napig felhőtlen szórakozást nyújthat kicsinek és nagynak egyaránt. Az ár 1000 Ft, ami egyáltalán nem veszélyes.

b3c8_1_big.jpg

Videoton TV játék - Ezt is bemutattam már nektek az oldal keretein belül. Igazából egy nagyon kopott, nagyon használt darabról van szó, ami leginkább alkatrésznek való már csak.
A működéséről nincsenek információk, de 600 Ft-os licittel egy kis szerencsével többet is megtudhattok majd róla.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1611783925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása