Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.40.hét
2016. október 02. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.40.hét

Eddig minden héten tudtam nektek újdonságokkal szolgálni a Heti TOP5 régi játék ajánló rovatban és nincs ez másképp az 40.hetén sem.
Igyekeztem ismét jó áron megvásárolható játékokat keresni nektek, amelyek között remélem megtaláljátok azt a darabot, ami a gyűjteményetekből éppen hiányzik.

aab8_1_big_1.jpg

Rakétapisztoly - Egy igazi klasszikus gyerekjáték a 70-es évekből, amit minden fiú nagyon jól ismert. A rakétapisztoly különleges színével, rajzaival, szikrázó és mozgó alkatrészeivel mindenkinek az álmai között szerepelt.
A most figyelmetekbe ajánlott darab szép állapotban maradt meg és még működik is. Sajnos a szikrázás része nem működik, de szerintem egy tűzkővel orvosolható a hiba. Az ár jelenleg 4400 Ft és szerintem érdemes figyelemmel kísérnetek az aukciót.

19b8_1_big_1.jpg

Anker kő építőkocka - Ezúttal egy igazán régi játékot szeretnék a gyűjtők figyelmébe ajánlani. Az Anker cég valódi kőből készült építőkockáját egy ideje árulják már a legnagyobb hazai aukciós oldalon, de csak most indította el az eladó az aukciót 1 Ft-ról.
Igazi ritkaság, eredeti dobozban, amit az Ebayen olyan 70 euró körüli áron szerezhettek be. Ha ettől olcsóbban megtudjátok venni, akkor jó üzletet kötöttetek.

5ab8_3_big.jpg

Lucil lánctalpas - Az ITES cég egyik régi játékát szeretném most a figyelmetekbe ajánlani. A Lucil elemes hótoló még nem távirányítós volt, hanem kapcsoló segítségével működött.
Sajnos az aukcióra feltett darab sincs a legjobb állapotban. Az elemtartó fedele, ami egyben a plató is hiányzik és működésre sem sikerült bírnia az eladónak.
A 3700 Ft-os ár reálisnak mondható, így ha érdekel benneteket a játék, akkor licitáljatok rá. Ha ettől jobbat szeretnétek akkor az aukro.cz oldalt ajánlom nektek.

9ab8_2_big.jpg

ME-060 távirányítós lemeztank - A kínai játékok nagy népszerűségnek örvendenek a gyűjtők körében. Nekem is van több régi darab, így többek között egy valamivel rosszabb állapotó ME-060-as tankom.
A most figyelmetekbe ajánlott példány valószínűleg egy aprócska távirányító hibával várja új gazdáját. A löveg forog, a tank előre megy és a lámpa is ég a csőben.
Az ár ennek megfelelően 5000 Ft, amit érdemes szerintem megadni érte.

84c8_1_big.jpg

Fa teherautó - Ismét egy régi játék, amit a hazai ipar követett el valamikor. A fából készült teherautóra vagy valami hasonlóra én is emlékszem a 70-es évek elejéről.
A TEFU felirat alapján nem egy mai darab a teherautó, amit madzagra kötve húzgáltunk magunk után. A licitbe jelenleg 1123 Forinttal tudtok beszállni, de van minimálár is.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr111761279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása