Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.38.hét
2016. szeptember 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.38.hét

Bár a héten szolgáltam éppen elég olvasnivalóval nektek, azért a vasárnapi megszokott Heti TOP5 régi játék rovat sem marad el.
Ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető ritka játékokat összegyűjteni nektek.

e6b8_1_big.jpg

Ites Auto Draha Shadow - Az ITES által gyártott autópályák legalább akkora népszerűségnek örvendtek a keleti blokk országaiban, mint a Prefo által gyártott változatok.
Persze a Csehszlovák cég sokkal több fajta változatot adott ki az autópályából és az autóválaszték is sokkal nagyobb volt. Sokan még ma is igyekeznek minden változatot és minden autót a gyűjteményükben tudni.
Most egy újabb változatot ajánlok a figyelmetekbe, ami nagyon szép állapotban maradt meg. Működik, az egyik autó egy kicsit törött és a doboz is szakadt, de ezért is indul a licit az elfogadható 4400 Ft-ról.

b8b8_2_big.jpg

Autókvartett (Sárga) - Egészen biztosan licitháború lesz a legnagyobb hazai aukciós oldal kínálatába most felkerült sárga hátú Autókvartett kártyáért.
Az induló ár 4500 Ft és még 12 nap hátra van, de azért érdemes elmentenetek aukciófigyelővel a hiánytalan és elfogadható állapotban megmaradt autóskártyát.

67b8_3_big.jpg

Universum TV Játék - A TV játékok a 70-es évek végének és a 80-as évek elejének slágerei voltak. Tökéletesen tudtunk szórakozni a Ponggal és az egyéb játékmódokkal is.
Ezt természetesen számtalan gyártó felismerte és dobott piacra saját TV játékot. Így tett a német Quelle is, akik az Universum név alatt saját játékot is forgalmaztak. Az eladásra kínált darab tesztelve lett, így azt hiszem egy gyűjtő számára a 4500 Ft egyáltalán nem sok érte.

67b8_1_big.jpg

Philips Travemünde Tele-Spiel - Természetesen a német bolthálózatokban márkás TV játékokat is egyszerűen be lehetett szerezni. A Philips Travemünde Tele-Spiel 1976-ban került a boltok polcaira és a szokásos más TV játékokból ismerős játékmódokat tartalmazta.
Természetesen ez a játék is kipróbálva, tesztelve várja új gazdáját. A 4500 Ft-os ár igazán baráti, lévén az Ebay-en jelenleg csak 45 euró+szállítás áron juthattok hozzá a játékhoz.

0bb8_1_big.jpg

Videoton TV játék - Erről a játékról nem kell nagyon mondanom semmit, hiszen az oldalon már hosszabb bejegyzést is olvashattatok a hazai fejlesztésű TV játékról.
Ezúttal egy külsőre tökéletes állapotban megmaradt darabot tudok a figyelmetekbe ajánlani. Sajnos az eladó nem tesztelte, de ha sokan zaklatjátok, akkor biztosan megteszi majd.
Az elemfedél megvan, külsőleg szép a játék, így érdemes figyelemmel kísérni az 5500 Ft-os licittel megnyerhető aukciót.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7311721931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása