Fából készült faliképek
2016. szeptember 12. írta: ToyaHSW

Fából készült faliképek

festmenydekor1.JPG

Mint tudjátok igyekszem a dekorációra is kellő figyelmet fordítani. Ennek jegyében került a gyűjteménybe a sok Turbo rágós papír, de már egy rádiós lemezjátszós szekrény és egy hordozható szovjet lemezjátszó is
Ezúttal újabb falra készült alkotásokat mutatok be nektek, ami még anno az én gyerekszobám falait díszítette és édesapám lelkes munkájának volt köszönhető a megszületése.

Az egyszerű falapokra mesefigurák kerültek fel, amelyeket valószínűleg rágógumis papírokról vagy újságokból másolt ki, rajzolt át és festett fel a falemezekre.
A képek hátsó részére ezt követően vékony madzag került és így kerültek fel szögekre az öcsémmel közös szobánk falára.

A képeket már kerestem egy ideje, de csak a múltkor találtam rájuk a garázsban. Emlékeim szerint még egy befejezetlen darab van valahol, de annak még nem akadtam a nyomára.
A tartósság érdekében a képek kaptak egy új lakk réteget, aminek köszönhetően a következő 50-100 évet is gond nélkül átvészelik majd.

Remélem sikerül még néhány ilyen régi dekorációs tárgyra szert tennem, mert egészen biztos vagyok benne, hogy a múzeum hangulatát nagyban emelnék az ilyen tárgyak.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr111700553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása