Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.37.hét
2016. szeptember 11. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.37.hét

Természetesen ezen a héten sem maradtok a megszokott Heti TOP5 rovat nélkül, amiben jó áron megszerezhető ritka játékokat ajánlok a figyelmetekbe.
Ezúttal is egy kicsit eltávolodunk a legnagyobb hazai aukciós oldaltól és egy másik nagyszerű helyen néztem szét nektek és gyűjtöttem össze a heti ajánlót kínálatát.

57d1d6ee72c4f-quotprimoquot-autoskartya.jpg

Primo autóskártya - Számomra egy kicsit ismeretlennek tűnik ez a csomag, de mivel egészen biztosan hazai játék, így mindenképpen érdemesnek tartottam a kártyákat gyűjtőknek a figyelmébe ajánlani a csomagot.
Információt nem találtam róla, így fogalmam sincs, hogy a 28 lapos pakli mennyire is teljes.
A rajzok nem túl szépek, de a ritkaság értékét ez csak növeli. Jelenleg egy 2000 Ft-os ajánlattal nyerők lehettek.

56705f83a1210-ecopoly-30-eves-gazdasagi-tarsasjatek-teljes-hianytalan.jpg

Ecopoly társasjáték - Erre a játékra emlékszem, mert régen nálunk is megtalálható volt otthon. Egy rettenetesen bonyolult és összetett vállalkozásokat bemutató társasjáték, ami nem igazán volt átütő siker.
Felnőtt fejjel biztosan egy kicsit jobban megérteném, de akkor gyerekként ez reménytelennek tűnt. Most egy hibátlan játékot vásárolhattok meg 5000 Ft-os áron egy kis szerencsével.
Mivel ritka játékról van szó, így ennyi pénzt érdemes rááldozni.

57bd4a0c28a49-postas-gyermekkartyajatek.jpg

Postás gyermekkártya - A posta igyekezett közelebb hozni a fiatalokhoz az általa nyújtott szolgáltatásokat. Ehhez pedig egyértelmű megoldás egy párosítós kártyajáték volt.
Klasszikus rajzok, hiánytalan pakli, eredeti doboz és leírás is a csomag része, amit 1500 Ft-os ajánlattal próbálhattok meg elhozni.

57cb0162dbc06-jopajtas-iii-nagy-doboz-kockaepito-jatek.jpg

Jópajtás Építő III. - Egy klasszikus magyar építőkocka játék, amit biztosan sokan ismertek. Eredeti doboz, hiánytalan készlet, gyönyörűen festett elemek.
Kell ennél több egy gyűjtő számára? Ha a válaszod nem, akkor 4321 Forintos licittel próbálkozhatsz.

57c4255dc662f-auto-kvartett-kartya-kek-hatu-dobozaban-leirassal-44-db.jpg

Autókvartett 1961 Kék - Ismét egy különlegességgel zárom az ajánló rovatot. Ezúttal az 1961-es gyártású első Autókvartett kártyát ajánlom a figyelmetekbe.
A kél hátlapos pakli eredeti dobozzal, játékszabályokkal és hiánytalan állapotban, szépen megőrizve várja új gazdáját. 
A gyűjtők számára nem ismeretlen a csomag, de a többiekkel megosztom, hogy olyan lapok vannak a csomagban mint a Tatraplan, a Renault Floride, a ZIL-111, a pakliba hibásan bekerült Zvezda 5 (2 Vjezda 5 néven) és számtalan Csepel és Ikarus is.
Ez a kártya ebben az állapotban, ezzel a dobozzal tényleg ritkaság, így a 8500 Ft-os kikiáltási ár sem eltúlzott.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr811695181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása