Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.36.hét
2016. szeptember 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.36.hét

Természetesen a sok bemutató mellett azért nem maradhat el a megszokott Heti ajánló rovat sem. Ezúttal is igyekeztem viszonylag jó áron megszerezhető ritkaságokat összegyűjteni nektek.
Remélem a kínálatban megtaláljátok majd azt ami éppen hiányzik a gyűjteményetekből.

91a8_2_big.jpg

Autókvartett Modern Autók - Igen, egy igazi sárga hátú kártya csomag az Autókvartett sorozatból. Az egyik legritkább és ennek megfelelően a legdrágább pakli is.
Eredeti doboz, hiánytalan csomag, szép állapotban megmaradt kártyák és a játékszabályok leírása most 11.500 Ft-os kikiáltási áron került fel a legnagyobb hazai aukciós oldalra.
Licitre fel!

aba8_2_big.jpg

Óraműves hajó - A műanyagból készült hajó valamikor a 80-as években készülhetett. Nagyon gondos gazdája lehetett, hiszen kiváló állapotban maradt meg.
Az óraműves szerkezet kulcsa sajnos hiányzik, de egy kis leleményességgel ezt pótolhatjátok magatok is. Ritkaság, így az 1 Ft-os kikiáltási ár mellett érdemes aukciófigyelőt raknotok a játékra.

8ca8_1_big.jpg

Lendkerekes lemezautó - Ha láttam volna már ilyen autót, akkor arra száz százalék, hogy emlékeznék :) A képek alapján nem mai darab és a kidolgozás is elég jó.
Talán a lemezjátékokat gyűjtők érdeklődését felkelti ez a jelenleg 1300 Ft-os licittel vihető kisautó.

99a8_1_big.jpg

Anker autós tivoli - Aki követi a blogot az pontosan tudja, hogy van néhány játék típus amiket nagyon szeretek. Ezek közé tartozik a Tivoli is, amiből az Anker gyár egy egész sorozatot legyártott.
Ezúttal az autókat bemutató darabot vásárolhatjátok meg szerencsés esetben 1000 Ft-os áron.

cba8_2_big.jpg

Mesekocka - Cságoly Tamástól én is kaptam egy hasonló régi klasszikust. Aki nem ismeri a mesekocka kirakós játékot az a bemutatónál megismerheti a részleteket.
Ezúttal egy igazi klasszikus képeket tartalmazó darabbal gazdagíthatjátok a gyűjteményeteket, ami elég szép állapotban maradt meg.
Jelenleg 900 Ft-os licittel vihetitek is a régiséget.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1111673970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terézágyú 2016.09.06. 08:14:16

Bocs, de az autóskártya doboza nem a sárgáé, hanem a piroshátúé.
Tehát a szett nem teljes, mert a doboz nem az eredeti.

ToyaHSW 2016.09.06. 11:56:42

@Terézágyú: Na ezt nem tudom látod. Akkor milyen doboza volt a Modern autók sárga hátúnak?
img.index.hu/imgfrm/7/2/0/3/BIG_0010837203.jpg

Terézágyú 2016.09.07. 09:38:57

@ToyaHSW:
Azt nem tudom, mert sárgahátúm sose volt sajna :(, de piroshátúm igen - és ez annak a doboza, ez tuti :) A rajta lévő autók a piroshátúban vannak benne.

ToyaHSW 2016.09.07. 09:48:33

@Terézágyú: Nekünk sárga volt és a régi autós, de őszintén szólva a dobozával akkoriban kb. 1 percet ha foglalkoztunk.
süti beállítások módosítása