Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.33.hét
2016. augusztus 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.33.hét

Gondolom észrevettétek, hogy 100%-ban sikerült hazaérkeznem a nyaralásból. Természetesen ez azt is jelenti, hogy ezúttal időben kapjátok meg a Heti TOP5 ajánló rovat szokásos bejegyzését.
Igyekeztem ezúttal is jó áron megszerezhető ritkaságokat összegyűjteni nektek, amelyek között reményeim szerint megtaláljátok majd, amit kerestek.

ec98_2_big.jpg

Holiday társasjáték - A Novoplast egyik klasszikusát már ajánlottam a figyelmetekbe, most következzen a Holiday nevű társasjáték, ami szintén hatalmas népszerűségnek örvendett anno.
Most egy kiváló állapotban megmaradt darabot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, aminek egyetlen hibája a játéktábla hátán látható apró sérülés. 
Gyűjteménybe való darab, amit most 4000 Ft-ért vásárolhattok meg.

 

d4a8_6_big.jpg

Lemezárugyáras mérleg - A Lemezárugyár egykori játékai hatalmas népszerűségnek örvendenek a gyűjtők körében mind a mai napig.
Ezúttal egy mérleghez juthattok hozzá viszonylag kedvező áron. Bár a súlyok közül két darab hiányzik, de ezt kárpótolja a kiváló állapotban megmaradt eredeti doboz.
Az ár jelenleg 21 Ft :)

61a8_4_big.jpg

NDK fordász készlet - Bizony az idősebbek emlékezhetnek a lányok által előszeretettel használt különböző fodrász készletekre, amelyekkel új frizurákat lehetett a babák fejére varázsolni.
Az NDK készület hiánytalanul, eredeti dobozában és kiváló állapotban várja új gazdáját. Jelenleg egy 999 Ft-os licittel nyerők lehettek.

41a8_1_big.jpg

Trafikos F1-es versenyautó - Akkoriban tényleg fillérekért lehetett hozzájutni a trafikokban a különböző fröccsöntött játékokhoz, amelyek mára már komoly értéket képviselnek.
Nincs ez másképp a vecsési Ruttkay György által gyártott, eredeti csomagolású Forma 1-es autó esetében sem. A kikáltási ár 600 Ft, így ha gyűjtők vagytok talán érdemes a liciten is elgondolkodnotok.

b998_3_big.jpg

Mágneses játék és képkirakó - Két játékhoz juthattok hozzá most igazán kedvező áron. Az első a mégneses táblán játszható Szó, ami szó.
Ez kiváló állapotban eredeti csomagolásban és hiánytalanul vár benneteket.
A képkirakó a 80-as évek vonalát követi, ahol egy táblába kellett beszurkálni a kívánt elemeket, ezzel alkotva meg a végső képet. Itt sajnos az eredeti doboz egy kicsit hiányos, viszont vannak minta képek és az elemek is hiánytalannak tűnnek.
Az jelenleg 999 Ft, de 2000 Ft-os villámáron akár azonnal is vihetitek a két régi játékot.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6310409922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása