A titokzatos Rubik Sajt
2016. március 13. írta: ToyaHSW

A titokzatos Rubik Sajt

dsc_0105_1.JPG

Egy olyan játékot szeretnék bemutatni nektek a gyűjteményből, amit nem is biztos, hogy mindenki ismer. Ezt a játékot is Cságoly Tamástól kaptam és nagyon megörültem, amikor hosszas nyomozás után kiderítettem mi is ez.
A Rubik Sajtról (Rubik's Chesse) vagy más néven Rubik Képkorongról lesz most szó, ami 1989-ben készült.
A játék egy viszonylag egyszerű logikai játék, ahol a feladatunk hogy a csomagoláshoz tartozó lapon látható mintákat kirakjuk. Ez nem túl bonyolult feladat, de azért néhány ábra képes megizzasztani a játékost.

A játék két változatban készült. Az egyikben összesen hat szín kapott helyet, míg a másik egyszerű lila-fehér összeállításban készült.
A csomagolás rendkívül egyszerű, ami egyszerű celofán volt és csak a feladatokat tartalmazta és néhány mondatos leírást.

A logikai játék alacsony darabszámmal készült. A gyártót mára mindenki elfelejtette és mára igazi ritkaságnak számít. A játék utódjának a Rubik UFO-t tartják, ami szintén nem egy nagyon ritka és nehezen beszerezhető játéknak számít manapság.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr48474338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása