Joustra Renault 5 Turbo távirányítós autó
2016. február 14. írta: ToyaHSW

Joustra Renault 5 Turbo távirányítós autó

joustrarenault6.JPG

Ha már ilyen szépen belendültem, akkor egy újabb távirányítós autó bemutatásával folytatom a sort. Ezúttal a francia Joustra cég egyik játékával szeretnélek megismertetni benneteket.
A Renault 5 drótos távirányítós autó lényegében azonos alapokon nyugszik mint a régebben bemutatott Talbot rendőrségi kisautó. A távirányító a Joustra játékoknál megszokott és természetesen a minőségének köszönhetően ma is tökéletesen működik,
A kormányzás megoldását is bemutattam már, amit egy aprócska kerék végez el a kocsi alján. Kicsit illúzió romboló látvány, hogy kanyarodáskor a látható kerekek nem fordulnak, de be kell látnom, hogy ez egy sokkal időtállóbb és kevesebb hibát magában rejtő megoldás.
A karosszéria sincs túlragozva. A lámpák helyén rések vannak, de az autó formája kiadja a Renault 5 Turbo-t. A belsőből semmit sem láthatunk, mivel a Joustra ezúttal is lesötétítette az ablakokat. A matricázás minimális, de ettől több nem is kellene a kék-sárga autóra.

A gépből készült egyszerű lendkerekes, távirányítós és rádió irányítású változat is. A színek és a matricázás is változatos volt, így piros-fekete, fehér, sárga-fekete és kék-szürke változatban is találkozhattok a játékkal.

Én a legnagyobb hazai aukciós portálon jutottam hozzá szemérmetlenül olcsón a játékhoz, amit az Ebay oldalain 10-30 eurós áron tudtok megszerezni változattól függően.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr998390712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása