2015. aug 12.

Gyűjtemény

írta: ToyaHSW
Gyűjtemény

972_Vintage_Toys (2).jpg

Egy viszonylag hosszú intervallumot adtam magamnak, hogy az általam megálmodott játékgyűjteményt prezentálni tudjam az életben is.
Ehhez viszonylag egyszerű dolgom volt, mivel csak kategóriákat kellett felállítanom és ezek figyelembevételével kell vadásznom az engem érdeklő dolgokra.

Mivel a 60-as, 70-es és 80-as (majd talán később a 90-es évek) játékait szeretném a teljesség igénye nélkül összegyűjteni és kiállítani, így fontos pontosan tudnom mivel hogyan is állok.
Figyelem! Nem eladni, nem kereskedni akarok ezekkel a játékokkal! Egyszerűen idővel szeretném majd mindenkivel megosztani és a valóságban is megfoghatóvá, kipróbálhatóvá és megnézhetővé tenni a gyűjteményt.

Tehát akkor a kategóriák és hogy mivel hogyan is állok :) Amit már bemutattam nektek az oldalon azt vastaggal kiemeltem. Amelyik kategóriához még nem rendelkezem játékkal ott pirossal jelölöm, hogy mit gondoltam oda sorolni és megszerezni.
Ha segíteni szeretnél, hogy a gyűjtemény a lehető legteljesebb legyen, akkor keress meg emailben (toyahsw@gmail.com) vagy üzenetben!

LOGIKAI JÁTÉKOK:

TÁVIRÁNYÍTÓS AUTÓK:

Társas játékok:

Játékgép, kvarcjáték:

Autópálya, kisvasút:

Lendkerekes autók:

Bolygókerekes elemes autók:

Felhúzós játékok:

Oktató játékok:

Kreatív játékok:

  • Mágikus Tábla
  • Rajzolós játékok, nyomdák (Mágikus távla, autós és betű nyomdák)

Lány játékok:

Sportjátékok:

Trafikáruk:

Szabadtéri játékok:

Kisautók:

Lemezjátékok játékok:

Építő játékok:

Kártyák:

Vizes játékok:

Egyéb játékok:

Retro Makettek:

Szólj hozzá