Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.20.hét
2015. május 25. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.20.hét

Ezen a héten sem marad el a megszokott ajánló rovat, amelyben ismét igyekeztem összeszedni nektek néhány igazán jó áron megszerezhető játékot.
A kínálatban ezúttal csajos és fiús játékokat is találhattok. Vessük is bele magunkat rögtön a Heti TOP5 rovatba!

5db7_1_big.jpg

Vero Építőkocka - Az egykori NDK-ból érkezett építőjátékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A Vero Studio fajáték az igazi klasszikus építőkocka, amit mindenki nagyon jól ismer.
Az építőjáték értékét növeli, hogy az eredeti dobozban maradt meg ez a 70-es évekből származó játék. Úgy tűnik néhány darab elveszett belőle, de ettől függetlenül 1000 Ft-ot simán megér ebben az állapotban is.

c0c7_1_big.jpg

Lemezárugyár Rakétapisztoly - Na ez az a játék, amire minden 40-es férfi pontosan emlékszik. A Lemezárugyár rakétapisztolya igazi klasszikus darab volt a maga idejében.
A vagány, kiváló színösszeállítású lemezjáték most eredeti dobozában, orosz(!) nyelvű leírással került fel a legnagyobb hazai aukciós oldalra működőképes állapotban.
A játék jelenlegi ára 500 Ft, de ez valószínűleg feljebb kúszik majd az elkövetkezendő 8 napban.

5db7_1_big_1.jpg

Csipegető tyúk - Trafikokban árulták valamikor nagyon régen ezt a nem túl izgalmas, ám felettébb ötletes kis játékot. A csipegető tyúk működét néhány spárga és egy golyó biztosította. A golyó mozgására a tyúkok mozgásba lendültek és a nyeles tányérhoz hajoltak, úgy mintha eszegetnének.
Inkább érdekességként raktam be most az ajánló rovatba az 1000 Ft-ért megszerezhető régiséget.

sicc.jpg

SICC Retro kártya - Sokan egészen biztosan emlékeznek még gyerekkorukból a különböző kártyajátékokra. Ezúttal a SICC nevével fémjelzett kártyát szeretném bemutatni nektek, ami eredeti dobozában, kicsit viseletesen vár benneteket 500 Ft-ért.
Ha már figyelmet szenteltek a kártyára, akkor érdemes az eladó többi aukcióját is megtekintenetek, mivel hasonló kikiáltási áron Csacsi Csabi, Pajkos Peti, Cirkusz és Makk Marci kártyacsomagok is várnak rátok.
Szerencsés esetben akár mindet megtudjátok vásárolni ha ügyesen egyezkedtek az eladóval :)

20c7_2_big.jpg

Pipin mosógép - A végére következzen egy igazi csajos játék. Számomra egy kicsit ismeretlen a pipin márkájú játék mosógép, de ez nem jelent semmit.
Az aprócska keverőtárcsás gép működéséről semmit nem tudok, de az egészen biztos, hogy nem egy gyakori darab, így gyűjteménybe ideális választás lehet.
Jelenleg 191 Ft-ért már a tietek lehet ez a játék, így érdemes figyelni az aukció végét.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr747491054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.26. 16:46:58

Rakétás pisztolyom volt, bár sohasem tudtam igazán értékelni. Ma meg már tűzkövet sem kapni, így ha működőképes is az eladásra kínált példány, akkor sem valószínű, hogy eredeti fényében villogjon. :)

ToyaHSW 2015.05.26. 22:31:23

@pythonozok: Azért a tűzkő a mai napig nem hiánycikk és árulják is a boltokban, csak éppen Zippo vagy Ronson márkájúakra könnyű akadni.
süti beállítások módosítása