Roller Project - Bontás és tisztítás
2015. április 15. írta: ToyaHSW

Roller Project - Bontás és tisztítás

img_20150415_222539.jpg

Már a hétvégén szántam a Rollerre néhány percet, de igazából csak most szenteltem rá egy kicsit több időt. Rettenetesen nehezen szedhető darabokra a közel 50 éves játék, ami karbantartást egészen biztosan nem látott eddigi pályafutása során.
A csavarok elképesztően nehezen jönnek, aminek köszönhetően néhány alkatrésszel még nem is boldogultam. Szerencsére nem egy bonyolult szerkezetről van szó, így jelenleg a szabadidő a legfontosabb tényező a felújításban.

Jelenleg a két kereket sikerült leépítenem a helyéről és a hátsó sárvédőt. Ez utóbbi annyira rossz állapotban van, hogy a tengelyről még nem sikerült leszednem az anyát, de dolgozom rajta. Ezt követően döntöm majd el, hogy új tengelyt kap-e a játék vagy a régi lesz inkább felújítva.
Minden alkatrész átesett egy becsületes és alapos mosáson és próbaként egy felület tisztítást is kaptak bizonyos részeken, amit remélhetőleg észrevesztek majd a képeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr977371838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása