Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.6.hét
2015. február 01. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.6.hét

Ha már belekezdtem ebbe a sorozatba, amiben hetente mutatom meg nektek az aukciós portálokon jó áron kínált régi játékokat, akkor már nem hagyom félbe.
Következzenek a 6.hétre ajánlott újdonságaim.

0f87_2_big.jpg

Szikrázó játékpuska - Nem tudom mennyien emlékeztek erre a játékra, de a 70-es évek derekán klasszikusnak számított a játszótéren ha jól emlékszem. Nekünk soha nem volt, de ennek ellenére is jól megmaradt az emlékezetemben, mivel a barátaim körében megtalálható volt.
A Vaterán eladásra kínált darab már nem szikrázik, de szerencsés esetben még javítható. Az 1 Ft-os kikiáltási ár nem túl magas és a 100 Ft-os licitlépcsővel érdemes rögtön egy 901 Ft-os ajánlattal bepróbálkozni, de akár a hátralévő 6 napot is kivárhatjátok.

a097_1_big.jpg

Régi lemezjáték: tekerős zenélő doboz - A szüleimnél van egy hasonló játékunk rettenetesen rozsdás és kopott állapotban. Persze az jóval régebbi, míg ez "újnak" számít ahhoz képest.
Ha nosztalgikus emlékeket ébreszt bennetek ez a horpad és kopott gyerekjáték, akkor nem szabad sajnálnotok az 500 Ft-ot érte.

b297_3_big.jpg

Trafikárú kígyó - A 80-as években számtalan variációban lehetett ezt a játékot beszerezni a trafikokban. Én emlékeimben fekete kígyó van meg különböző színű matrica pöttyökkel, de természetesen más változatban is árusították.
Ijesztgetésre használtuk, manapság már azonban ilyen állapotban inkább a polcon a helye. Az eladó kettő kígyót kínál eladásra, aminek ára jelenleg 1 Ft.

e097_1_big.jpg

Focis türelemjáték - Meg van az emlékeitekben ez a nagyszerű türelemjáték? Sokat szenvedtünk vele és sokszor dobtuk félre amikor gól helyett sikerült a másik oldalra átejtenünk az aprócska golyót.
Most a legnagyobb hazai aukciós portál kínálatában találtam egy viszonylag olcsó darabot. A képek alapján a játék egyetlen hibája, hogy a golyó hiányzik belőle (amit könnyen pótolhattok üres festékes flakonokban található golyóval ha szerencsétek van).
Az 1200 Ft-os kikiáltási ár elképzelhető, hogy feljebb kúszik még, de azért érdemes figyelnetek az aukcióra.

9297_3_big.jpg

PIKO Alfetta Spider - Nem ritka darab és viszonylag egyszerű hozzájutni, azonban mivel eredeti doboz is tartozik hozzá, így mindenképpen ajánlom megvételre.
A sajnos az ember és a csomagok hiányoznak és a kormány mozgatására szolgáló darab is törött  távirányítóban, de az állapot és a jelenlegi ár alapján mindenképpen figyelmetekbe ajánlanám az autót.
Ettől biztosan drágább lesz, de egy 4673 Ft-os licittel sok ember ingerküszöbét átléphetitek ha gyorsak vagytok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr747131091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérnork 2015.02.04. 13:47:49

Mind megvolt anno. :-)

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.15. 17:33:45

Olyan pisztolyfélém volt nekem is. Bár a rokonság felnőtt tagjai szerint valójában gázgyújtó volt.
süti beállítások módosítása